.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #46797a; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #46797a; }
DSC 0279 bw
Lijn yoga flow wit

Yoga Flow

Yoga Flow staat voor ontspanning én voor een soepeler en sterker lichaam. Voor elke vrouw, in elk stadium van haar leven, biedt Yoga Flow lessen aan die passen bij dit moment in haar leven.

Well Woman Yoga

In het leven van de vrouw komen verschillende stadia voor, waarin het lichaam om extra aandachtvraagt. Well Woman Yoga gaat over de cyclus van de vrouw in elke fase van haar leven. Dit kanzijn door je lichaam ontvankelijk te maken voor conceptie, herstel na de zwangerschap of tussenzwangerschappen in, de menstruatiecyclus en de fase voor, tijdens en na de menopauze. Ook isde Well Woman Yoga bijzonder geschikt voor de periode waarin je lichaam extra aandacht nodigheeft, bijvoorbeeld na ziekte of traumatische ervaringen. Bewustwording van het lichaam, tijd voorjezelf, adem en ontspanning zijn de uitgangspunten in deze yogalessen. Well Woman Yoga is voorvrouwen van alle leeftijden, onafhankelijk van je lichamelijke conditie.

De lessen bestaan uit zachte yogaoefeningen in combinatie met versterkende yogaoefeningen,diepe ontspanningen in ondersteunende houdingen, bekkenbodemoefeningen en meditatie. Ook staan we stil bij de veranderingen van de seizoenen en zullen de lessen daarop ook aangepast zijn. Elk seizoen heeft immers weer een andere energie.

Deze les vraagt voor meer aandacht dus daarom meer tijd voor jezelf, de les duurt daarom 2 uur.
Hoe fijn is het dan ook om je drukke week af te sluiten met deze les en ontspannen het weekend in te kunnen gaan!

Kosten

Bij deze lessen kan je je aanmelden met een Happy Friday Special ticket €20

WANNEER
elke derde vrijdag van de maand:
20/9, 18/10, 15,11, 20/12
19.30 -21.30

AANMELDEN

Nadat je je (proef)les/rittenkaart hebt aangeschaft in de shop kan je deze inplannen in het rooster dat in je virtuagym account staat.

DOCENT
Larissa Pietrala