.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #cd998d; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #cd998d; }
DSC 0233 bw
Lijn mama flow wit

Mama Flow

Wij willen je inspireren, vertrouwen geven, verbinding laten maken en versterken in deze speciale periode van je leven. Tijdens de Mama Flow yogalessen ontdek je de kracht van het moederschap.

Draagdoekconsult

Als ervaren draagdoekconsulente en moeder van 3 kinderen die in de doek en draagzak zijn opgegroeid deel ik graag mijn ervaring en draagplezier met jullie. Voor een kindje is het heel belangrijk om lekker bij je op de borst gedragen te worden voor jullie hechting samen maar ook om tot rust te komen bij krampjes en sprongetjes. Bij meerdere kinderen is de doek/draagzak een onmisbaar item om naast je baby die het liefste als een aapje op je kleeft ook nog 2 handen vrij te hebben voor je oudere kind(eren).

Wat leer je bij een basis draagconsult?
-In een 1,5 uur leer ik je wat 'ergonomisch dragen' allemaal inhoud en gaan we aan de slag met 1 knoopwijze naar keuze ( met de rekbare doek OF geweven doek) zodat je vol vertrouwen je kindje kan dragen nadien.
-Eerst oefenen we met een speciale verzwaarde draagpop en pas nadien oefen je met je eigen baby,
-Je kan een doek van mij gebruiken tijdens het consult met de mogelijkheid om deze nog 2 weken te lenen nadien.
-Je krijgt de hand-out van de knoopwijze na het consult per e-mail zodat je deze stap voor stap thuis kan oefenen.

Heb je al ervaring met dragen maar mis je net weer even de extra aandachtspuntjes en zekerheid om te knopen? Of heb je al ervaring met een rekbare doek maar zou je graag willen dragen met de geweven doek of ringsling? Dan ben je welkom voor een kort draagconsult waarbij we samen aan de slag gaan met jouw vragen zodat je weer vol vertrouwen daarna je kindje bij je kan dragen in de doek.
- Een opfrisconsult duurt ongeveer 45 min.
-Je kan een doek van mij gebruiken tijdens het consult met de mogelijkheid om deze nog 2 weken te lenen nadien.
-Je krijgt de hand-out van de knoopwijze na het consult per e-mail zodat je deze stap voor stap thuis kan oefenen.

Geef je zelf voldoende de tijd om het dragen onder de knie te krijgen! Want het is niet altijd evident een huilende baby in een draagdoek te krijgen met klotsende oksels door al de hormonen :-) Ik kijk graag nog later met je mee als je me een foto stuurt voor nog de laatste verbeterpuntjes.

kosten

Een basis draagconsult kan je inplannen voor bij je thuis €85 (in Haarlem) of in Flow Plaza €70.
Een kort (herhaal)draagconsult kan je enkel bij flowplaza €50 inplannen.

AANMELDEN
Voor meer informatie of het maken van een afspraak klik hier, zodat je via een mail je voorkeursdag doorgeeft en dan laat ik je snel weten welke tijden er nog beschikbaar zijn.

DOCENT
Larissa Pietrala

Follow us @studiomamaflow