.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #ccb54b; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #ccb54b; }
DSC 0350 bw
Lijn happy flow

Kids Flow

Een moment van échte quality time met je kind, voor jullie samen! Waarbij je beweegt, plezier maakt en vooral geniet van het samenzijn met elkaar.

Kleuter wobbel yoga

Bij de Kleuter wobbel Yoga verleggen we de uitdaging op het gebied van het Wobbelen en balanceren nog net wat verder dan bij de peuterles. In deze lessen komen de dieren-yogahoudingen steeds meer aan bod en maken we een heus avontuur mee, waarbij de Wobbel volledig geïntegreerd is. Door de ritmische bewegingen op het Wobbelboard komen de kleuters (4 tot 6 jaar) eerst in actie, om nadien voldaan met een rustig hoofd te ontspannen op een schapenvelletje op de Wobbel.

Vooral nu ze naar school gaan is deze les een mooie combinatie tussen inspanning en ontspanning waarbij ze zichzelf volledig mogen uiten. Ook merk je nu dat de kleine motoriek steeds verfijnder wordt en daardoor gaan ze volop genieten van het maken van een tekening met schelpen, vilten diertjes en glimmende kraaltjes op het vilt van de wobbel. Kom kijken een heus kunstwerk!

We vinden het belangrijk bij Studio Mama Flow dat ieder kind mag ontwikkelen op zijn eigen tempo, dus ook in de lessen kies jij samen met je kindje welke prikkels fijn zijn of wanneer je even een rustmoment moet inbouwen. Kom vooral om samen met je kindje te genieten!

kosten

Bij deze lessen kan je je aanmelden met een Ouder & Kind workshop ticket €15

WANNEER
Op zaterdagochtend om 10:45 (kijk in onze agenda voor exacte data.)

AANMELDEN
Nadat je je (proef)les/rittenkaart hebt aangeschaft in de shop kan je deze inplannen in het rooster dat in je virtuagym account staat.

DOCENT
Sacha Van Den Bogaard