.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #46797a; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #46797a; }
DSC 0265 bw
Lijn yoga flow wit

Yoga Flow

Yoga Flow staat voor ontspanning én voor een soepeler en sterker lichaam. Voor elke vrouw, in elk stadium van haar leven, biedt Yoga Flow lessen aan die passen bij dit moment in haar leven.

Mama Yoga Strong

Na de Mama Yoga Basic kan je doorstromen naar de wat uitdagendere en actievere Mama Yoga Strong. In de Mama Yoga Strong lessen ligt de focus nog steeds op het op een veilige manier verstevigen van de buik- en bekkenbodemspieren. Dus als je 6 maanden na de geboorte van je kindje of later nog last ervaart van je bekken, eventueel urineverlies of zwakke buikspieren dan ben je zeker welkom in deze les.

Je lichaam heeft echt de tijd nodig om te herstellen, ze zeggen niet voor niets 9 maanden op en 9 maanden af, wij zeggen vaak zelfs een jaar. Uiteraard kan je wel al andere sporten doen ernaast zolang je maar nog goed genoeg je diepere buikspieren sterker maakt tijdens te yoga!
Het verschil met de Mama Yoga Basic lessen is vooral dat het tempo wat hoger ligt en je meer je buikspieren gaat activeren.

Onderschat ook de invloed van slaaptekort niet... dus daarom komen er ook voldoende ontspanningsoefening aan bod die er voor zorgen dat je ontspannen de les uitgaat :-)

Kosten

Bij deze lessen kan je je aanmelden met een proefles €8, losse les €15 of rittenkaarten €70/€130 die je kan kopen in onze shop. De rittenkaart kun je gebruiken voor al de yogalessen, met uitzondering van de ouder & kind workshops. Je kan kiezen voor een vaste dag in de week of je meld je per week aan via Virtuagym bij een les die voor jouw dan het beste uitkomt.

WANNEER
Dinsdag 20.30 - 21.30 uur

AANMELDEN
Nadat je je (proef)les/rittenkaart hebt aangeschaft in de shop kan je deze inplannen in het rooster dat in je virtuagym account staat.

DOCENT
Larissa Pietrala