.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #cd998d; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #cd998d; }
DSC 0917 bw
Lijn mama flow wit

Mama Flow

Wij willen je inspireren, vertrouwen geven, verbinding laten maken en versterken in deze speciale periode van je leven. Tijdens de Mama Flow yogalessen ontdek je de kracht van het moederschap.

Partnerlessen

Bij Mamaflow bieden we 2 keer per maand een partnerworkshop aan in Flowplaza. Ik werk bewust met 2 avonden om de informatie te verspreiden en beter op te kunnen nemen. Jullie krijgen ook een hand-out met alle oefeningen/theorie. Je kiest zelf of je naar de beide avonden komt of naar 1 avond.
Belangrijk: we gaan NIET puffen maar jullie wel leren om samen een voorbereid team te zijn dat vol vertrouwen de bevalling in gaat.
Heb je al een kindje(s) en kan je wel wat opfrissing gebruiken dan raad ik aan om naar de praktische workshop te komen.

THEORETISCHE WORKSHOP: Ademen, bevalhoudingen, de geboorte en jullie baby!
In het theoretische deel kijken we welke fases er zijn tijdens je bevalling, welke bevalhoudingen er allemaal zijn en hoe je om kan gaan met persweeën. Ook komen verschillende ademhalingstechnieken aan bod maar ook wat er gebeurt na de geboorte van jullie kindje, de placenta en het wat is het gouden uur? En vooral hoe je om gaat met je eigen "bevalwensen" en deze ook kan beschermen, samen met je partner leer je je rechten kennen. Het is jullie feestje :-)

PRAKTISCHE WORKSHOP: Laatste loodjes zwangerschap en start van de bevalling.
In het praktische deel gaan we rebozotechnieken (met de sjaal) uitproberen in verschillende houdingen waarmee de vrouw zich kan ontspannen en je kindje de beste positie kan laten innemen in je buik. Zowel bruikbaar tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling. Ook gaan we kijken hoe jullie weten wanneer de bevalling is gestart en jullie helpen met massagetechnieken om de ontsluitingsweeën en persweeën op te vangen.

Door mijn ervaring als Doula kan ik jullie bruikbare tools en up to date info meegeven zodat je zoveel mogelijk voorbereid en vol vertrouwen bent voor de geboorte van jullie kindje!

Als jij of je partner liever geen groepsles willen volgen dan is het ook mogelijk een Privé Partnerworkshop te volgen!
Aan de hand van jullie vragen en voorgeschiedenis krijg je een partnerworkshop op maat bij je thuis of in Flowplaza.

kosten

Je kan al partnerlessen boeken via onze Shop
Onze 2 partnerlessen in de maand gaan door in flowplaza €45/les : €5 korting bij de aankoop van je 2de partnerles.
De privé partnerles kan je boeken voor bij je thuis €100 of in flowplaza €85

WANNEER
2 keer per maand op zaterdag 19.30 - 21.00

AANMELDEN
Nadat je je partnerles hebt aangeschaft in de shop gelieve ons dan een mail te sturen naar info@studiomamaflow.nl zodat we je afspraak kunnen inplannen.

DOCENT
Larissa Pietrala