.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #cd998d; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #cd998d; }
DSC 0568 bw
Lijn mama flow wit

Mama Flow

Wij willen je inspireren, vertrouwen geven, verbinding laten maken en versterken in deze speciale periode van je leven. Tijdens de Mama Flow yogalessen ontdek je de kracht van het moederschap.

Cursus Babymassage & Mamayoga

Ben je er ook klaar mee om alleen thuis te zijn met je kindje en heb je zin om met een kleine groep andere moeders en baby's samen te komen en te genieten van quality time met jullie kindjes? (max. 8 moeders)
Dan ben je welkom samen met je baby (leeftijd vanaf 5 weken tot 6 maanden) om mee te doen met de 4-delige reeks waarbij we jullie kennis laten maken met o.a babymassage, baby voetreflexologie en mamayoga met je baby
Je krijgt les van 3 ervaren docenten elk gespecialiseerd in hun vakgebied en zij brengen dan ook vol passie al hun tips en trucs graag aan jullie over zodat jij nadien ook nog thuis kan genieten van een ontspannen baby doordat we ook voor een ontspannen mama zorgen in de les! Een win-win situatie.

LESROOSTER:
les 1: Babymassage Ontspannen Buikje (Stephanie)
les 2: Babymassage Ontspannen Slapen (Stephanie)
les 3: Baby Voetreflexologie (Jeanine)
les 4: Mamayoga met je Baby (Larissa)

Want wat is er nu leuker dan na al die tijd met je baby in de buik bewogen te hebben bij de zwangerschapsyoga om nu ook op een matje (deze keer met een schapenvachtje erbij) met je baby te yoga'en! Stephanie geeft je tips voor het masseren van je kindje tijdens krampjes en onrust, maar ook om gewoon lekker te genieten met z'n tweetjes.

Bij de voetreflexologie gaat Jeanine nog een stapje verder na het masseren om dat specifiek met drukpuntjes op de voeten te doen, die kleine voetjes om op te eten:-)
Ook jouw lichaam heeft echt de tijd nodig om weer aan te sterken na de geboorte van je kindje.

Daarom geeft Larissa je oefeningen waarbij je je lichaam weer wat soepeler kan laten worden, want na een nacht rond gelopen te hebben met je kindje op je arm is dat wel fijn. En natuurlijk komen ook versterkende oefeningen voor je buik- en bekkenbodemspieren aan bod, zodat je je weer sterker in je lichaam voelt. Kortom een volledig programma voor mama en baby!

En lieve mama maak je vooral geen zorgen dat je kindje gaat huilen of net gevoed moet worden of net alles onderpoept ;-)
Dat hoort er allemaal bij, dus gewoon lekker langskomen!

Kosten

Voor deze cursus kan je je aanmelden door naar de agenda te gaan en daar je les(sen) te reserveren en te kopen.
De kosten voor 4 yogalessen zijn €65 en voor een losse les €17 (hierbij kan je geen proefles gebruiken)

WANNEER
Elke woensdagochtend
om 10.45-11.45.
Het zijn doorlopende lessen dus je kan elke moment instappen!

AANMELDEN
Je kan je aanmelden voor de lessen in de agenda

DOCENT
Larissa Pietrala

Follow us @studiomamaflow