.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #cd998d; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #cd998d; }
DSC 0568 bw
Lijn mama flow wit

Mama Flow

Wij willen je inspireren, vertrouwen geven, verbinding laten maken en versterken in deze speciale periode van je leven. Tijdens de Mama Flow yogalessen ontdek je de kracht van het moederschap.

Mamayoga & babymassage

Bij de Mamayoga & Babymassage lessen gaan we, naast de versterkende oefeningen voor onszelf, ook aan de slag met je baby. Wat is er nu leuker dan na al die tijd met je baby in de buik bewogen te hebben bij de zwangerschapsyoga om nu ook op een matje (deze keer met een schapenvachtje erbij) met je baby te yoga'en! We geven je tips voor het masseren van je kindje tijdens krampjes en onrust, maar ook om gewoon lekker te genieten met z'n tweetjes. Ook laten we zien op welke manier je je kindje kunt dragen zonder teveel je eigen lichaam te belasten en kan je advies krijgen over je draagdoek of draagzak en kijk ik mee of je kindje wel lekker zit en het ook comfortabel voor jouw aanvoelt. Je kan ook bij ons terecht voor een privé draagconsult.

Je lichaam heeft echt de tijd nodig om weer aan te sterken na de geboorte van je kindje. Daarom doen we oefeningen waarbij je je lichaam weer wat soepeler kan laten worden, want na een nacht rond gelopen te hebben met je kindje op je arm is dat wel fijn. En natuurlijk komen ook versterkende oefeningen voor je buik- en bekkenbodemspieren aan bod, zodat je je weer sterker in je lichaam voelt. Kortom een volledig programma voor mama en baby!

kosten

Bij deze les kan je je aanmelden met een losse les €15 of rittenkaarten €70/€130 die je kan kopen in onze Shop. De rittenkaart kun je gebruiken voor al de yogalessen, met uitzondering van de ouder & kind workshops. Je kan kiezen voor een vaste dag in de week of je meld je per week aan via Virtuagym bij een les die voor jouw dan het beste uitkomt.

WANNEER
Donderdag 10.30 - 11.30

AANMELDEN
Nadat je je (proef)les/rittenkaart hebt aangeschaft in de shop kan je deze inplannen in het rooster dat in je virtuagym account staat.

DOCENT
Larissa Pietrala