.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #8a8f64; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #8a8f64; }
DSC 1102 bw
Lijn good flow wit

Massage Flow

Als rustpunt in jouw drukke leven bieden wij massages aan om je te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen. We doen dit met aandacht, luisterend naar jouw lichaam.

Zwangerschapsmassage

Je veranderende lichaam, al die hormonen waar je ook zelf soms gek van wordt en ineens al de vragen en gedachten die je hebt rondom je zwangerschap en bevalling zorgen er soms voor dat zwanger zijn ook echt soms pittig kan zijn. Ook dat hoort erbij maar het is ook vaak een signaal dat je naar je lichaam moet luisteren. En hoe kan dat beter dan bij een zwangerschapsmassage!

Door haar lange ervaring met zwangeren weet Larissa als geen ander welke punten/gebieden juist wel of niet gemasseerd moeten worden zodat je weer vitaler en met minder klachten de deur uitgaat en met extra tips voor thuis.

Bij de zwangerschapsmassage van Studio Mama Flow laten we jullie de massage ervaren op een speciaal kussen met een buik-uitsparing op maat zodat je nog eens heerlijk op je buik kan liggen en ontspannen kunt genieten van o.a. een heerlijke rugmassage!
Dit kussen is ook ideaal om comfortabel half-zittend te liggen bij een buikmassage als je graag wat meer ontspanning en ruimte wilt zonder dat er dan druk komt op je rug en bloedvaten.

De zwangerschapsmassage is geschikt voor iedere fase van de zwangerschap tot 42 weken!
Wacht niet te lang want je zult niet de eerste zijn die bij het starten van de bevalling denkt:
"o nee, mijn zwangerschapsmassage morgen..."

Massageolie

Bij al onze massages gebruikt Larissa de combinatie van Weleda olie en biologische sesamolie.
Ze is fan van alle Weledaproducten: vooral de babyreeks. Omdat ze heerlijk ruiken en zeker
omdat ze bestaan uit 100% natuurlijke stoffen.
De combinatie met sesamolie is omdat deze olie vanuit de Ayurvedische massage ook gebruikt wordt om de spieren te verwarmen en zorgt voor een betere doorstroming.
Samen een mooi formule dus voor een ontspannende massage.

Kosten

Een zwangerschapsmassage duurt 1 uur en kost € 70.

Tip: geef deze massage via een cadeaubon aan je partner of goede vriendin.
Via de mail sturen we je dan de gepersonaliseerde bon door zodat je deze snel kan afgeven!

In de agenda kun je zien op welke dagen Larissa masseert.

Follow us @studiomamaflow