.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #46797a; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #46797a; }
DSC 0325 bw
Lijn yoga flow wit

Yoga Flow

Yoga Flow staat voor ontspanning én voor een soepeler en sterker lichaam. Voor elke vrouw, in elk stadium van haar leven, biedt Yoga Flow lessen aan die passen bij dit moment in haar leven.

Fusion Hormoonyoga

"Aanvaard je hormonale problemen niet, ga aan het werk en krijg ‘happy hormones’ for ever!"
Sylvia Mullaart - Bonn


Fusion Hormoonyoga is een dynamische yogareeks die ervoor zorgt dat je meer energie krijgt en je weer fijn in je lichaam voelt. De serie bestaat uit specifieke, dynamische yogaoefeningen met een stevige ritmische bhastrika-(vuur)ademhaling en een energiegeleiding die de hormoonklieren met elkaar verbindt. Daarnaast worden de lessen ook aangevuld met andere stress reducerende yoga vormen die meer ontspanning creëren.

De serie helpt vrouwen om meer balans te krijgen bij de hormoonschommelingen zodat er op een natuurlijke manier weer evenwicht ontstaan waardoor ook klachten afnemen bij PMS, PCOS, vruchtbaarheidsklachten, schildklierproblemen, menstruatieproblemen en rondom de menopauze.

Hormoonyoga biedt de mogelijkheid om ons vrouwenlichaam te ondersteunen en verlichting te brengen in alle fasen van een vrouwenleven! In eerste instantie was de hormoonyoga bedoeld voor vrouwen in de overgang, maar het bleek dat alle vrouwen vanaf de puberteit t/m de overgang baat hebben bij het regelmatig beoefenen van de serie. Om de overgang rustiger te laten verlopen wordt het daarom aangraden om vanaf 35jaar te starten voor de preventieve werking. Het is zo mooi om een serie te hebben die geschikt is voor bijna alle vrouwen van alle leeftijden!

workshop

We bieden een paar keer per jaar een 3 weekse workshop aan bestaat uit 3 sessies van 3 uur. De eerste 2 sessies bestaan uit het aanleren van de yogareeks en de laatste sessie uit een yoga en voedingsgedeelte.
Na deze workshop kan je dan aan de slag om de yogaserie zelf thuis uit te voeren en je voeding aan te passen aan jouw lichaam en cyclus door middel van een syllabus die je zal meekrijgen.

Dus dames zie het als een cadeautje voor jezelf om deze workshop te volgen!
Zeker als je wat meer balans kan gebruiken bij:
- menstruatieklachten zoals PMS en PCOS
- stemmingswisselingen
- onvruchtbaarheid en ondersteuning bij IVF
- verstoorde hormoonhuishouding na de bevalling
- klachten rondom de overgang

Naast het volgen van de workshop zijn onze Fusion Hormoonyoga lessen op woensdagochtend ideaal om wekelijks je hormonen te boosten!

kosten

De 1-daagse workshop bestaande uit 6 uur kost €95.
De 3-daagse workshop bestaande uit 3 sessies van 3 uur kost €149.
Bij de lessen kan je je aanmelden met een proefles €8, losse les €15 of rittenkaarten €70/€130 die je kan kopen in onze Shop. De rittenkaart kun je gebruiken voor al de yogalessen, met uitzondering van de ouder & kind workshops. Je kan kiezen voor een vaste dag in de week of je meld je per week aan via Fitmanager bij een les die voor jouw dan het beste uitkomt.

WANNEER
Wekelijks op woensdagochtend 9.15 - 10.30.

1-daagse workshop op zondag 23/02 (10.00 tot 17.00) €95.

3-daagse workshops telkens op zaterdagmiddag:
29/02 - 07/03 - 21/03 (13.30 tot 16.30) €149.


AANMELDEN

Nadat je je (proef)les/rittenkaart hebt aangeschaft in de shop kan je deze inplannen in het rooster dat in je virtuagym account staat.

DOCENT Larissa Pietrala