.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #46797a; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #46797a; }
DSC 0325 bw
Lijn yoga flow wit

Yoga Flow

Yoga Flow staat voor ontspanning én voor een soepeler en sterker lichaam. Voor elke vrouw, in elk stadium van haar leven, biedt Yoga Flow lessen aan die passen bij dit moment in haar leven.

Fusion Hormoonyoga

"Aanvaard je hormonale problemen niet, ga aan het werk en krijg ‘happy hormones’ for ever!"
Sylvia Mullaart - Bonn


Fusion Hormoonyoga is een dynamische yogareeks die ervoor zorgt dat je meer energie krijgt en je weer fijn in je lichaam voelt. De serie bestaat uit specifieke, dynamische yogaoefeningen met een stevige ritmische bhastrika-(vuur)ademhaling en een energiegeleiding die de hormoonklieren met elkaar verbindt. Daarnaast worden de lessen ook aangevuld met andere stress-reducerende yogavormen die meer ontspanning creëren.

De serie helpt vrouwen om meer balans te krijgen bij de hormoonschommelingen, zodat er op een natuurlijke manier weer evenwicht ontstaat. Dit realiseert een afname van klachten bij PMS, PCOS, vruchtbaarheidsklachten, schildklierproblemen, menstruatieproblemen en rondom de menopauze.

Hormoonyoga biedt de mogelijkheid om ons vrouwenlichaam te ondersteunen en verlichting te brengen in alle fasen van een vrouwenleven! In eerste instantie was de hormoonyoga bedoeld voor vrouwen in de overgang, maar het bleek dat alle vrouwen vanaf de puberteit t/m de overgang baat hebben bij de regelmatige beoefening van deze serie. Om de overgang rustiger te laten verlopen wordt het daarom aangeraden om vanaf 35 jaar te starten voor de preventieve werking.

Het is zo mooi om een serie te hebben die geschikt is voor bijna alle vrouwen van alle leeftijden!
(let op! pas na 6 maanden na de bevalling en dan liefst eerst nadat je de bekken & buik cursus hebt gevolgd)

Lessen & Workshop

We bieden een paar keer per jaar een workshop aan: in deze cursus gaan we 4 weken Fusion Hormoonyoga doen, zodat je op die manier ook de gehele Hormoonyoga reeks kan ontdekken.
Na de cursus krijg je ook een opname van de hele reeks om verder thuis te beoefenen

Dus dames: zie het als een cadeautje voor jezelf om deze workshop te volgen!
Zeker als je wat meer balans kan gebruiken bij:
- menstruatieklachten zoals PMS en PCOS
- stemmingswisselingen
- onvruchtbaarheid en ondersteuning bij IVF
- verstoorde hormoonhuishouding na de bevalling
- klachten rondom de overgang


Kosten

Deze les duurt langer dan een gewone les vandaar dat je hiervoor niet met je gewone yoga credit* kan betalen, je betaalt voor heel de cursus: €80. HIER kan je je fusion hormooncursus kopen.

*Wel is het mogelijk om je overgebleven credits in te ruilen voor deze cursus (5 ritten van je rittenkaart) en eventueel bij te betalen, hiervoor kan je me dan mailen.WANNEER
Dinsdagavond 19.30-21.00 in Flow Plaza.

Balanceer je hormonen cursus: 2,9,16,23 april

Zomerse hormonen cursus: 4,11,18,25 juni

(Deze les is ook ONLINE beschikbaar, je kan deze live volgen of nadien met de opname op een ander moment.)

AANMELDEN
Boek je les HIER.

DOCENT Larissa Pietrala

Follow us @studiomamaflow