.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #8a8f64; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #8a8f64; }
DSC 0310 bw
Lijn good flow wit

Good Flow

Als rustpunt in jouw drukke leven bieden wij massages aan om je te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen. We doen dit met aandacht, luisterend naar jouw lichaam.

kraammassage

Je kindje is er! En wat heb jij hard gewerkt lieve vrouw, na 9 maanden en op het einde nog even een marathon erachteraan ben je wel toe aan een welverdiende massage.

Bij een kraammassage kom ik bij je thuis met mijn opklapbare massagetafel en speciale kussenset waarmee ik je slaapkamer of woonkamer omtover tot een massagesalon zodat je even helemaal nergens aan hoeft te denken.
Deze massage zorgt ervoor dat je wat kan bijkomen van je bevalling, weer terug je eigen lichaam voelt en zorgt dat je nadien heerlijk kan (bij)slapen!

Bij de Kraammassage is het fijn als er iemand is die voor je kindje kan zorgen zodat je ook echt even kan genieten van de rust. Maar mocht dit niet lukken geen probleem. Ik neem standaard mijn draagdoek mee en als je baby toch onrustig wordt tijdens de massage dan draag ik de de baby in de draagdoek tijdens het masseren zodat we een rustige baby en ontspannen mama hebben.

Voel je dat je nog wat extra steun kan gebruiken om deze bijzondere periode van zwanger zijn
en de geboorte van je kindje af te sluiten?
Dan is het rebozosluitingsritueel een heel mooie manier om deze fase een plekje te geven!

Tip: zet de kraammassage op je geboortelijstje zodat je aan familie en vrienden kan laten weten dat je heel blij wordt van een cadeaubon!

massageolie

Bij al onze massages gebruikt ik de combinatie van Weledaolie en biologische sesamolie.
Ik ben fan van heel de lijn van Welada, vooral de babyreeks, omdat ze heerlijk ruiken en zeker
omdat ze bestaan uit 100% natuurlijke stoffen.
De combinatie met sesamolie is omdat deze olie vanuit de ayurvedische massage ook gebruikt wordt om de spieren te verwarmen en zorgt voor een betere doorstroming.
Samen een mooi formule dus voor een ontspannende massageolie.

kosten

Een kraammasssage kost €85, het is ook mogelijk om een cadeaubon te geven!
(als je ook yogalessen bij ons volgt dan krijg je €2,5 korting met kortingscode; yogaklant2019)
Je kan via de shop betalen en in de agenda kijken op welke dagen ik masseer.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak klik hier, zodat je via een mail je voorkeursdag doorgeeft en dan laat ik je snel weten welke tijden er nog beschikbaar zijn.