.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #ccb54b; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #ccb54b; }
DSC 0307 bw
Lijn happy flow

Happy Flow

Een moment van échte quality time met je kind, voor jullie samen! Waarbij je beweegt, plezier maakt en vooral geniet van het samenzijn met elkaar.

Dreumes wobbel yoga

Zodra je kindje 1 jaar is mag je doorstromen van de baby yoga naar deze leuke muzikale les. Juf Annemarieke maakt er telkens weer een feest van met verschillende muziekinstrumenten en haar mooie stem. En geen zorgen, tot 7 jaar vind jouw kind jouw stem het allermooist ;-)
In deze les wordt het Wobbelboard op een rustige manier geïntroduceerd, en worden verschillende attributen gebruikt zoals eitjes waarmee geschud kan worden en een XL parachute. Met muziek, deze attributen en yoga wordt alles gecombineerd op een speelse manier, waarbij de thema’s van de les zijn geïnspireerd op de seizoenen.
We nodigen jou en je dreumes (1 tot 2,5 jaar ) uit om lekker te komen bewegen en zingen in deze gezellige Wobbelyoga les!

We vinden het belangrijk bij Studio Mama Flow dat ieder kind mag ontwikkelen op zijn eigen tempo, dus ook in de lessen kies jij samen met je kindje welke prikkels fijn zijn of wanneer je even een rustmoment moet inbouwen. Kom vooral om samen met je kindje te genieten!

kosten

Bij deze lessen kan je je aanmelden met een Ouder & Kind workshop ticket €15

WANNEER
op zaterdagochtend (kijk in onze agenda)

AANMELDEN
klik hier om je aan te melden voor een les

DOCENT
Annemarieke Heeren