.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #cd998d; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #cd998d; }
DSC 1053 bw
Lijn mama flow wit

Mama Flow

Wij willen je inspireren, vertrouwen geven, verbinding laten maken en versterken in deze speciale periode van je leven. Tijdens de Mama Flow yogalessen ontdek je de kracht van het moederschap.

Doula

Als ik zeg dat ik een Doula ben dan krijg ik vaak de volgende vragen:

Een Doula wat is dat?
Maar is de partner niet overbodig dan?
Kom je dan ook in het ziekenhuis?
En mijn favoriete: Wordt je dan s'nachts ook gebeld?

Voor mij is een Doula net zoals een warme dekentje, op het juiste moment ervoor zorgen dat zowel de moeder als haar partner datgene krijgen waardoor ze zich prettig voelen, ondersteund en extra moed krijgen om nog net even door te zetten.
En dat wens ik echt IEDEREEN toe tijdens de bevalling.

Dus zeker kan de partner dan nog veel doen als je kiest voor een doula. Want samen begeleid ik jullie, dus ook je partner zodat hij of zij jouw goed voorbereid kan helpen met het drukken van massagepunten of het schudden van de rebozo rondom je bekken. Deze tools leer ik jullie namelijk tijdens de voorbereidingsgesprekken voor de bevalling.
Als Doula ben ik dan ook vaak de 'souffleur' van dienst om je partner even aan een bepaalde oefening te herinneren of om hem soms even af te lossen nadat hij een tijdje gemasseerd heeft. Maar het allerbelangrijkste is dan we samen een team vormen om jouw te ondersteunen, soms actief en soms door gewoon stil naast je te zitten bij deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven. Zowel thuis als in het ziekenhuis en inderdaad ook s'nachts!

Vooral als je merkt dat je angstig bent om te bevallen, het moeilijk vindt om los te laten en te ontspannen of je bij je eerdere bevalling een traumatische ervaring hebt gehad en het gevoel kreeg dat je geen controle had dan wens ik je echt een Doula toe. Zodat je met al die gevoelens en gedachten aan de slag kan gaan en om op een positieve manier het laatste deel van je zwangerschap in te gaan!

Als doula ben ik er dus graag voor jullie, om je te helpen voor te bereiden op de geboorte van je kindje! Ik luister naar jullie verhaal, we kijken samen hoe we jullie bevalwensen meer vorm kunnen geven en vooral help ik jullie om als een team dat vol vertrouwen is de bevalling tegemoet te gaan. Zodra de bevalling start ben ik er om jullie langs de zijlijn te supporteren, soms om je rug te masseren of te herinneren aan de juiste ademhalingstechniek. Ik blijf bij jullie tot na de geboorte van jullie kindje.

Door verbinding staan we sterk!

Follow us @studiomamaflow