.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #ccb54b; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #ccb54b; }
DSC 0884 bw
Lijn happy flow

Kids Flow

Een moment van ├ęchte quality time met je kind, voor jullie samen! Waarbij je beweegt, plezier maakt en vooral geniet van het samenzijn met elkaar.

Kids Flow

Wil je maandelijks quality time met je kind doorbrengen, waarbij jullie bewegen, plezier maken en je vooral kunt genieten van het samenzijn met elkaar?
Dan ben je aan het juist adres bij de Ouder & Kind yogalessen van 0 tot 12 jaar!

Naast de al bestaande lessen, is vanaf het najaar weer een bijzondere nieuwe les toegevoegd:
Family Circus Yoga!
Ondanks dat al onze wobbelyogalessen heel enthousiast bezocht werden waren we toch ook op zoek naar wat meer uitdaging voor onze wat oudere kinderen... En wat kan er nu leuker zijn dan samen met je mama of papa acrobatische kunsten te gaan doen? Niets! Dus durf jij ook?

Vergeet niet dat Studio Mama Flow de eerste yogaschool in Haarlem is die sinds de eerste lichting in 2017 Wobbelyoga mag aanbieden en daar zijn we best trots op! Het wobbelboard is een leuk balansbord dat op een speelse manier het lichaamsbewustzijn vergroot en creativiteit, balans en kracht stimuleert. Hierdoor worden de kinderen op een andere manier uitgedaagd om met hun evenwicht en fantasie om te gaan.