.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #8a8f64; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #8a8f64; }
DSC 0314 bw
Lijn good flow wit

Massage Flow

Als rustpunt in jouw drukke leven bieden wij massages aan om je te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen. We doen dit met aandacht, luisterend naar jouw lichaam.

Good Flow

Wij bieden bij Studio Mama Flow massages aan om je te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen, zodat je weer bewuster je eigen lichaam voelt.
We doen dat met aandacht, luisterend naar jouw lichaam als rustpunt in jouw drukke leven. Wij horen dus graag waar je tegenaan loopt en of je klachten hebt of gewoon even tot rust wilt komen.

Door de verschillende opleidingen zijn de massages een mix geworden van verschillende stijlen zoals Shiatsu, Sportmassage, Ontspanningsmassage, Cranio Sacraal en Chi Nei Tsang.
Bij de zwangerschapsmassage heeft Larissa zich o.a. verder gespecialiseerd in de technieken van Spinning Babies, zodat we meer ruimte kunnen maken voor de baby en bij de postnatale massage met moxa technieken en het rebozosluitingsritueel.

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten in de mooie massageruimte in Flowplaza of bij je thuis!

Follow us @studiomamaflow