.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #cd998d; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #cd998d; }
DSC 0255 bw
Lijn mama flow wit

Mama Flow

Wij willen je inspireren, vertrouwen geven, verbinding laten maken en versterken in deze speciale periode van je leven. Tijdens de Mama Flow yogalessen ontdek je de kracht van het moederschap.

Mama yoga basic

Bij Studio Mama Flow hechten we veel belang aan de voorzorg en nazorg.
Waar we bij de zwangerschapsyoga aandacht schenken aan het ‘openen’ van je lichaam voor de bevalling, is het ook belangrijk om na de geboorte van je kindje je lichaam de kans te geven om zich weer te ‘sluiten’.

Hiervoor ben je welkom bij de Mamayoga Basic lessen (vanaf 4 weken na je bevalling) waarbij geleidelijk gewerkt wordt aan het verstevigen van je lichaam. Dit wordt gedaan door middel van rustige yoga-oefeningen voor je bekkenbodemspieren, rug en buik. Ook komen ontspanningsoefeningen aan bod voor je overbelaste bovenrug, schouders en nek door al het voeden, tillen en dragen.

Wat voor Studio Mama Flow belangrijk is, is dat je hier als pas bevallen moeder jezelf kunt zijn in een veilige omgeving met al je vragen en onzekerheden. Hoe mooi is het dat we elkaar kunnen ondersteunen in ons pad van moederschap en dat je daardoor weet dat je niet alleen bent? Want hoe mooi het ook is om zo’n nieuw leventje in je armen te hebben, het is ook hard werken en soms eenzaam.

Is het nog moeilijk om weg te gaan zonder je kindje in de avond? Geen probleem bij de Mamayoga & babymassage lessen op donderdagochtend komen naast de versterkende oefeningen voor jezelf ook de baby’s aan bod. Je krijgt tips voor het masseren van je kindje tijdens krampjes, onrust en op welke manier je je kindje kan dragen zonder teveel je eigen lichaam te belasten. Uiteraard ben je vrij in deze les om je kindje te voeden en te verschonen. Soms heb je een ideale baby om te masseren en soms ook niet ;-)

kosten

Bij deze les kan je je aanmelden met een proefles €8, losse les €15 of rittenkaarten €70/€130 die je kan kopen in onze shop. De rittenkaart kun je gebruiken voor al de yogalessen, met uitzondering van de ouder & kind workshops. Je kan kiezen voor een vaste dag in de week of je meld je per week aan via Fitmanager bij een les die voor jouw dan het beste uitkomt.

WANNEER
Maandag 20.30 - 21.30

AANMELDEN
Nadat je je (proef)les/rittenkaart hebt aangeschaft in de shop kan je deze inplannen in het rooster dat in je virtuagym account staat.

DOCENT
Larissa Pietrala

Follow us @studiomamaflow