.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #cd998d; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #cd998d; }
DSC 0178 bw
Lijn mama flow wit

Mama Flow

Wij willen je inspireren, vertrouwen geven, verbinding laten maken en versterken in deze speciale periode van je leven. Tijdens de Mama Flow yogalessen ontdek je de kracht van het moederschap.

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is de meest complete vorm van lichaamsbeweging die je aan jezelf kunt geven als je zwanger bent. Je zorgt er op deze manier namelijk voor dat je goed voorbereid bent op de bevalling en het moederschap.
Je werkt bij de zwangerschapsyogalessen aan een soepel lichaam door middel van actieve oefeningen waarbij we ons lichaam lekker gaan rekken en strekken. Er wordt tijdens de lessen gebruik gemaakt van (massage)ballen en de rebozo (een sjaal). Dit in combinatie met de ontspanningsoefeningen zorgt voor een betere doorstroming in je lichaam en dat je ontspannen én vitaal de les uit gaat!

Tijdens de lessen leer je onder meer welke houdingen van pas komen tijdens de bevalling en hoe je met behulp van een goede ademhaling de weeën kunt opvangen. Door de ontspanningsoefeningen weet je hoe je tijdens de bevalling met je aandacht naar binnen kunt keren, zodat je je helemaal op de geboorte van je kindje kunt richten.

Bij Studio Mama Flow is het mogelijk om vanaf de 14e zwangerschapsweek met de lessen te starten, ook als je nog niet eerder aan yoga hebt gedaan. De lessen zijn doorlopend en je kunt de lessen volgen tot aan het eind van je zwangerschap. De meeste dames stromen door naar donderdagochtend als ze met verlof zijn waar de oefeningen meer zijn gefocust op het derde trimester en de bevalling (uiteraard mag je ook al eerder naar de ochtendles komen).

Door haar werk als doula vind Larissa het ook heel belangrijk dat je zelf de regie kan behouden over je bevalling, wat zijn je rechten en op welke manieren kan je bevallen? Daarom geven we ook privé partnerlessen , zodat je samen met je partner goed kan voorbereiden op de bevalling. Want met een voorbereid team beval je beter!

KOSTEN

Bij deze lessen kan je je aanmelden met een proefles €10, losse les €17 of 5/10 rittenkaarten voor €80/150.

WANNEER
Woensdag 19.15 - 20.15
Donderdag 11.00 - 12.00
in Flow Plaza
(Deze les is ook ONLINE beschikbaar, je kan deze live volgen of nadien met de opname op een ander moment.)

AANMELDEN
Boek je les HIER.

DOCENT
Larissa Pietrala

ERVARING
"Larissa is een top docente! Een fijne en duidelijke les. Door een tikje humor toe te passen, voelt het minder 'zweverig' vooral met de zwangerschapsyoga wordt je echt voorbereid op je bevalling en je kunnen." Lisa

Follow us @studiomamaflow