.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #ccb54b; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #ccb54b; }
DSC 0010 bw
Lijn happy flow

Kids Flow

Een moment van échte quality time met je kind, voor jullie samen! Waarbij je beweegt, plezier maakt en vooral geniet van het samenzijn met elkaar.

Baby yoga

Vanaf 4 maanden tot wanneer je kindje gaat lopen kun je met je kindje meedoen met de Baby yogales. In deze les gaan we aan de slag met kiekeboe spelletjes en yoga-oefeningen waarbij we de baby’s stimuleren om hun eigen lichaam beter te leren kennen. Daarnaast doen we balansoefeningen waarbij je kindje meebeweegt op de golven van je benen tijdens een liedje en vliegt je kindje als een vogeltje door de lucht.
Juf Sacha neemt je mee op ontdekkingstocht met je baby, zodat je nadien ook weer nieuwe ideeën hebt om thuis toe te passen. De baby yogales wordt altijd afgesloten met ontspanning, bijvoorbeeld door een massage op een schapenvachtje op de Wobbel.

We vinden het belangrijk bij Studio Mama Flow dat ieder kind mag ontwikkelen op zijn eigen tempo, dus ook in de lessen kies jij samen met je kindje welke prikkels fijn zijn of wanneer je even een rustmoment moet inbouwen. Kom vooral om samen met je kindje te genieten!

kosten

De kosten voor een ouder&kind yogales zijn €17

WANNEER
mail bij interesse

AANMELDEN
Nadat je de ouder&kind yoga les hebt aangeschaft in de shop kan je deze boeken in de agenda die je in je Virtuagym account vind.

(Let op! als je nog geen account hebt bij Studio Mama flow dan niet eerst inloggen want het systeem kent je nog niet, dan eerst in de webshop een ouder&kind yoga les kopen want op die manier maak je pas een account aan.)

DOCENTEN
Sacha Van Den Bogaard