.theme-background, .theme-active, .menu-mobile, .related-item:hover{ background: #ccb54b; color: #fff; } .related-item:hover{ border-color: #ccb54b; }
20190811 165200
Lijn happy flow

Happy Flow

Een moment van échte quality time met je kind, voor jullie samen! Waarbij je beweegt, plezier maakt en vooral geniet van het samenzijn met elkaar.

Family Circus Yoga

In duo’s (volw.+kind) leer je de basistechnieken van Family Circus Yoga. Naast veilig vliegen leer je andere adembenemende circus yoga poses waarbij je gebruik maak van elkaars kracht en kwaliteit. Je bouwt spierkracht op en traint je aandachtsspier.
Deze workshop is een combinatie van yoga, massages en kunstjes uit de acrobatiek en vooral samen spelen! Je zal versteld staan wat je samen met elkaar kan bereiken. Ontdek de creativiteit van bewegen met je lichaam. Ga mee op reis naar kleuren, geuren, landen en emoties, vol creativiteit, muzikaliteit en beweging. Met liefdevolle aandacht spelen we met elkaar en verkennen we grenzen. Naast dat het verbinden en het zelfvertrouwen groet ziet het er ook nog eens spectaculair uit!

Laat je niet afschrikken als ouder door het woordje acrobatiek, je bent er vooral als ondersteuning voor je kind om hem of haar te laten schitteren! Super leuk om samen met je kind van elkaar te genieten, te lachen en op yoga-avontuur te gaan. Komen jullie ook?

We werken met 2 leeftijdsgroepen: 4 tot en met 7 jaar & 8 tot en met 12 jaar.

WANNEER
op zondagmiddag (kijk in onze agenda)

AANMELDEN
Nadat je je (proef)les/rittenkaart hebt aangeschaft in de shop kan je deze inplannen in het rooster dat in je virtuagym account staat.

DOCENT
Liselot Pluister